HubSpot Video
TESTRESULTAT PÅ 60 MINUTTER

Flow PCR er en automatiseret PCR-testopsætning, der evaluerer 60 PCR-tests pr. time og maskine. Selvom COVID-19-pandemien stadig dominerer vores hverdag, er jagten på en udvej mere presserende end nogensinde. En stor del af kampen mod coronavirussen er stigende testkapacitet. PCR-test er den mest pålidelige testmetode. Der kan dog gå flere timer til et par dage mellem at anmode om en PCR-test, modtage resultatet og reagere på det.

HURTIGTEST ELLER PCR

– DET BEDSTE FRA BEGGE VERDENER

I modsætning til konventionelle COVID-19 PCR-tests betyder den automatiske og kontinuerlige opsætning af Flow PCR, at du ikke behøver at vente flere timer på dit testresultat. Ikke desto mindre drager du fordel af den høje pålidelighed, der i al væsentlighed adskiller PCR-test fra hurtige antigentest.

CREADIS Flow PCR Medizinische Behältnisse
CREADIS Flow PCR Gurgel-Methode
DU SKAL BARE GURGLE FOR AT VÆRE SIKKER

Prøverne arbejder efter gurglemetoden, hvor testpersonen gurgler med svælgskyllevandet i 30 sekunder. Flow PCR behandler løbende nye prøver. Det betyder, at du modtager dit testresultat på kun 60 minutter - og det er nemt at sende til din smartphone.


SAMMENLIGNING AF FLOW PCR

–DET BEDSTE FRA BEGGE VERDENER

Comparing Flow PCR to Rapid Test and PCR Lab Test
IMPLEMENTERING AF FLOW PCR PÅ DIN ARBEJDSPLADS?

Sammen finder vi den bedste løsning til at implementere Flow PCR i din virksomhed, din
by, til dit arrangement eller din kundes rejse. Klik, udfyld formularen, og lad os kontakte dig.

JEG ØNSKER AT BLIVE KONTAKTET AF DIS

ANVENDELSESMULIGHEDER FOR FLOW PCR

Events
Travel
Daily Life
EVENTS

Uanset om det er en koncert eller et stadion – takket være Flow PCR-testsystemet kan du aflevere din prøve i sikkerhedsområdet, bruge testevalueringens ventetid med en kold øl i udendørsområdet og nyde arrangementet, når du får grønt lys.

REJSER

At rejse sikkert med fly på tidspunkter med coronavirus kræver omfattende foranstaltninger. Flow PCR understøtter dette med pålidelige tests på stedet og evaluerer din test, efterhånden som du bevæger dig mod din gate. Grønt lys? Sikker flyvning.

I HVERDAGEN

Drive-ins er kun noget, der findes i fastfoodkæder. Ikke længere. Under pandemien åbnede mange testcentre som drive-ins eller walkthrough for at skabe tryghed i hverdagen. Takket være Flow PCR behøver du ikke følge nogens tidsplan: Test dig selv døgnet rundt.


SÅDAN VIRKER FLOW PCR

Technical Workflow of Flow PCR
 KAPACITET

60 prøver pr. time (kontinuerligt 1 prøve/minut)

 

 EVALUERINGSTID

< 60 minutter

 

MÅL

3 m x 1,5 m

REAGENSER

CE-IVD-registreret test med antiseptisk gurgleopløsning

 
SYSTEMTEKNOLOGI

Moderne robot- og automationsteknologi

MERE FLOW PCR & LAB AUTOMATION?
Få flere oplysninger om Flow PCR og en oversigt over vores kompetencer inden for laboratorieautomatisering i vores brochure, der kan downloades.
DOWNLOAD

PARTNERSELSKAB

– FORENING AF MEDICIN OG TEKNOLOGI

TIB Molbiol

Biologivirksomheden TIB Molbiol blev grundlagt i 1990 og har i mere end 30 år leveret diagnostiske reagenser og forskningsreagenser til det internationale marked som førende leverandør af forskning og medicinsk diagnostik.


Få mere at vide om TIB Molbiol: https://www.tib-molbiol.de/

dis_innovative_engineering_gra_200

DIS er en international vidensvirksomhed, der leverer konsulentydelser, rådgivning og totalløsninger til industrien. DIS blev grundlagt i 1997 og har i dag afdelinger i Danmark, Polen, Spanien, Tyskland og USA og tæller 17 kontorer på verdensplan og beskæftiger mere end 700 ingeniører.

Læs mere om DIS: www.d-i-s.dk